CONTACT

Bune venit la cel mai nou studio de tonifiere a corpului prin electrostimulare musculară #EMS din Alba Iulia.

Contactează-ne, ca să te programăm la o ședință de probă.

0759 989 411

0726 631 850

Alba Iulia, Str. Trandafirilor, Nr. 16


Top
Fit-Express-Alba-contact

Fit Express – cel mai nou studio de fitness din Alba Iulia

Cel mai nou studio de fitness din Alba Iulia oferă o atenție specializată pentru asistența medicală și promovează fitness-ul folosind echipamente EMS incredibile care nu se găsesc nicăieri în altă parte din municipiu

Fondatorul s-a angajat în această investiție, știind că va atrage clienți noi sau va satisface nevoile speciale ale celor existenți, în același timp inspirând toată lumea să conducă stiluri de viață mai active și sănătoase.

Fit Express Alba Iulia funcționează pe baza programărilor, ceea ce reduce timpul de așteptare pentru clienți, îmbunătățind în același timp eficiența și calitatea sesiunilor EMS pe care le oferă.

Totul vine din sănătate, nutriție și sport. Construirea acestui studio ne permite să deservim clienții care se luptă cu greutatea lor.

Este o tehnologie unică, care funcționează cu adevărat și un mod nou și interesant de a privi îngrijirea și nutriția fitness.

Avem norocul să putem oferi albaiulienilor servicii de calitate excelentă”, spune proprietarul. 

Studioul EMS este situat în centrul orașului pe Strada Trandafirilor nr 16, pentru a îmbunătăți accesul tuturor, inclusiv zonele învecinate. 

Studioul EMS a fost proiectat având în minte clientul, familia, personalul și întreaga comunitate. Construcția este dotată cu linii elegante și materiale naturale, în timp ce toate camerele sunt curate, aerisite, moderne și primitoare.

Misiunea Fit Express este de a oferi servicii de fitness cu demnitate și profesionalism pentru toți locuitorii.

Fit Express are un personal format din două persoane certificate și 1 dispozitiv EMS cu două unități de control ceea ce permite antrenarea a două persoane în același timp, și chiar dacă tocmai s-a deschis recent, proprietarul consideră că va dubla dimensiunea activității sale până la sfârșitul anului.  

Fit Express folosește cea mai nouă tehnologie EMS, care asigură că fiecare client beneficiază la maxim de antrenament.

Oamenilor li se oferă în sfârșit o nouă șansă de a se bucura de un stil de viață mai sănătos și de a face o diferență în viața și în viitorul lor.

Share
Niciun review
Adaugă o părere
Name*
Email*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?