CONTACT

Bune venit la cel mai nou studio de tonifiere a corpului prin electrostimulare musculară #EMS din Alba Iulia.

Contactează-ne, ca să te programăm la o ședință de probă.

0759 989 411

0726 631 850

Alba Iulia, Str. Trandafirilor, Nr. 16


Top
costum-fit-express-alba-widget-6

Antrenament prin electro-stimularea musculară fără fir la Fit Express Alba Iulia

Un antrenament EMS (Electro Muscular Stimulation) este din punct de vedere tehnic, un exercițiu complet de antrenament ce folosește impulsuri electrice.

În viața de zi cu zi sistemul nostru nervos central face același lucru trimițând în mod constant impulsuri electrice pentru a controla acivitatea noastră musculară.

Antrenamentul EMS folosește acest principiu natural și este capabil de a intensifica acest proces pentru a ajunge la straturile musculare profunde, care sunt greu de activat prin metodele convenționale de antrenament. Acest lucru se realizează prin aplicarea electrozilor direct pe piele, deasupra mușchiului.

În timp ce faci o serie de exerciții simple, cu impact redus, prin intermediul electrozilor mușchii sunt stimulați suplimentar, astfel că mișcările, deși sunt foarte ușoare, sunt simțite foarte intens.

Antrenorul personal poate controla fiecare grupă de mușchi prin ajustarea intensității, în funcție de obiectivele individuale și de rezistența sportivului.

Prin intermediul aparatului EMS WiFi, rezultatele se văd într-un timp foarte scurt. În doar 20 de minute, sunt lucrate toate grupele de mușchi, lucru greu de realizat în cadrul unui antrenament la sala de fitness.

Aparatul are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului într-un mod eficient, activând 90% din sistemul muscular datorită antrenării mușchilor atât la suprafață cât și în profunzime.

 

ECONOMISEȘTI TIMP

Un antrenament la sală de gimnastică durează în medie, incluzând și încălzirea, aproximativ 1,5 – 2 ore pe sesiune.

Pentru a vedea și simți rezultate, aveți nevoie să vă antrenați de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, ajungând astfel până la șase ore sau mai mult pe săptămână.

Mulți oameni nu își pot permite să petreacă atâta timp la sală pentru a obține aceste rezultate și pentru a le menține.

Cu NOI ai nevoie de doar 20 minute pe ședință pentru a obține rezultatele dorite!

 

CINE POATE FOLOSI APARATUL EMS WiFi?

Poate fi folosit de oricine.

 

EMS PENTRU MODELAREA CORPULUI

Antrenamentul EMS este o soluție optimă pentru pierderea rapidă în greutate și eliminarea grăsimii.

Alimentația sănătoasă în sine nu este de ajuns – ai nevoie de antrenament eficient, regulat pentru a reduce grăsimea din zonele cu probleme.

Cu antrenamentul EMS vă puteți concentra pe zonele cu probleme specifice, cum ar fi pe, talie, șolduri, coapse, fese sau picioare.

Este cel mai eficient mod de a lupta împotriva celulitei.

Circulație îmbunătățită: antrenamentul EMS îmbunătățește circulația prin tot țesutul conjunctiv care ajută la îmbunătățirea tonusului pielii; ajută la eliminarea de produse secundare metabolice și a toxinelor din glandele limfatice.

 

EMS PENTRU REABILITARE ȘI SĂNĂTATE

Prin antrenamentul cu aparatul JustFit bunăstarea este atinsă la toate nivelurile deoarece are un efect terapeutic, creează un sentiment de bunăstare fizică și mentală.

Reduce durerile de spate! Durerea de spate este cea mai frecventă boală în rândul populației.

Una dintre principalele cauze este dezechilibrul muscular cauzat de poziția defectuoasă și un stil de viață sedentar.

Obiectivele antrenamentului cu EMS sunt de a întări straturile profunde ale mușchiului trunchiului și astfel ajută la atenuarea durerilor de spate.

Share
Niciun review
Adaugă o părere
Name*
Email*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?