CONTACT

Bune venit la cel mai nou studio de tonifiere a corpului prin electrostimulare musculară #EMS din Alba Iulia.

Contactează-ne, ca să te programăm la o ședință de probă.

0759 989 411

0726 631 850

Alba Iulia, Str. Trandafirilor, Nr. 16


Top
 

Despre noi

Electro-stimulare musculară #EMS în Alba Iulia

20 de minute de antrenament pe ședință

Cel mai nou studio de fitness din Alba Iulia oferă o atenție specializată pentru asistența medicală și promovează fitness-ul folosind echipamente #EMS incredibile care nu se găsesc nicăieri în altă parte în oraș.

Fit Express Alba Iulia funcționează pe baza programărilor, ceea ce reduce timpul de așteptare pentru clienți, îmbunătățind în același timp eficiența și calitatea sesiunilor EMS pe care le oferă.

Studioul EMS este situat în centrul orașului pe Strada Trandafirilor nr 16, pentru a îmbunătăți accesul tuturor, inclusiv zonele învecinate. 

Ajungi la țintă mai ușor!

20 de minute fiecare ședință #EMS și 2 antrenamente intense pe săptămână. Exercițiile #EMS sunt concepute pentru cei care sunt mereu în mișcare și doresc să descopere efectele incredibile ale costumului #JustFit.

Costumul #JustFit controlat prin WiFi

În timp ce majoritatea aparatelor EMS furnizează aproximativ aceeași putere din punct de vedere al impulsurilor electrice, atunci când vine vorba de costumele de antrenament, #Justfit le-a făcut mai ușoare la purtare și mai eficiente pentru instructorul EMS. Nu numai că sunt mai ușoare în ceea ce privește greutatea, dar sunt, de asemenea, făcute să reziste mai mult datorită materialelor de calitate din care sunt fabricate și a pachetelor de cabluri care îi dau o rezistență sporită.

Ce spun clienții despre noi

testimonial-emma-chiorean

Mă simt motivată și plină de energie. Acest tip de antrenament mi se mulează perfect! În 20 de minute, o explozie de energie! Dai tot ce ai mai bun din tine şi la final simţi o satisfacție de nedescris. Cu antrenamente diversificate, intense şi cu un antrenor pe măsură, nici rezultatele nu întârzie să apară. Desigur atenție şi la alimentație 🙂 Dacă ești un om ocupat, aceasta este mișcarea potrivită pentru tine! Nu poţi avea scuze că nu ai 20 de minute pentru tine şi sănătatea corpului tău.

Emma Chiorean
testimonial-prata-cristina

Rezultate spectaculoase cu minim de efort! Sunt extrem de multumită că am descoperit FitExpress și, în consecință, am devenit client fidel. Combinația dintre exercițiile fizice și electro-stimulare dă rezultate excelente. Condițiile sunt foarte bune. Beneficiezi de instructor personal și, de asemenea, de un program de exerciții adecvat nevoilor tale. Orarul este foarte flexibil, până seara, iar programările se fac cu ușurință, Recomand din toată inima!

Cristina Prața
georgiana-maier2

Un loc minunat și un antrenor bine instruit. Recomand antrenamentul pentru persoanele ocupate. Exercițiile dau rezultate, mă simt plină de energie și mereu dornică de încă o ședință! Sunt recunoscătoare antrenorului meu pentru că mă motivează mereu și nu mă lasă să renunț 😇

Georgiana Maier
Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?