CONTACT

Bune venit la cel mai nou studio de tonifiere a corpului prin electrostimulare musculară #EMS din Alba Iulia.

Contactează-ne, ca să te programăm la o ședință de probă.

0759 989 411

0726 631 850

Alba Iulia, Str. Trandafirilor, Nr. 16


Top
fit-express-alba-widget-5a

Cum funcționează fitness-ul de tip EMS (electro-stimularea musculară)?

Antrenamentele EMS (sesiuni de antrenament pentru stimularea electro-musculare), așa cum le cunoaștem astăzi, s-au dovedit a fi o invenție modernă – ceva care a început vag în 1745, când un medic german a scris o carte despre aceasta, iar Mary Shelley și-a folosit informațiile pentru povestea ei „Frankenstein”.

Dar au trecut ani și stimularea electro-musculară a mers mult mai departe de asta, până la o perioadă în care oamenii au folosit-o ca tratament medical și terapie pentru o varietate de cazuri.

Puțină lumea știa că va deveni un mod de viață. Atunci toată lumea era într-o formă mai bună decât suntem acum!

Dar cultura modernă de fitness ne-a permis să progresăm remarcabil și astfel, utilizarea antrenamentelor de fitness EMS a dezvăluit beneficiile sale și a câștigat popularitate la nivel mondial.

Ședințele de instruire EMS sunt întotdeauna sigure și eficiente atunci când sunt utilizate în conformitate cu instrucțiunile dispozitivului.

Aceasta este o industrie care se schimbă mereu, iar antrenamentul de fitness EMS este doar unul dintre valurile dezvoltării tehnologiei, care îi va determina pe albaiulieni să înceteze să renunțe la exerciții fizice atât de ușor.

 

Fit Express

Fit Express se remarcă printre săli de sport și centrele EMS, cu un portofoliu de 16 studiouri de formare unice. Fiecare locație este un sanctuar pașnic în comparație cu haosul din afară, oferind clase inovatoare EMS și servicii exclusive care oferă membrilor o experiență EMS cu adevărat de neegalat.

Fit Express există pentru a promova o comunitate mai sănătoasă, autosuficientă, unificată și educată, crezând că toată lumea poate atinge echilibrul fizic și mental. Antrenează-te ca un atlet – Odihnește – Repetă este ceea ce compania inspiră fiecare persoană să experimenteze.

Am început cu viziunea de a deveni o locației în care toată lumea este binevenită să își atingă obiectivele personale de sănătate și fitness. Folosind EMS și alte tehnici de instruire, compania noastră a crescut foarte mult în ultimii 8 ani, deservind mii de clienți din întreaga lume și stabilind noi standarde când vine vorba de experiența de franciză.

Preferăm să nu-l numim EMS sau fitness sau franciză, ci mai degrabă viață! Conceptul Fit Express duce parteneriatele la nivelul următor, având cei mai talentați antrenori personali și cele mai bune echipamente.

Proiectat pentru a răsfăța corpul și mintea, conceptul Fit Express este susținut cu cele mai noi metode de management și echipamente lider în industrie. La fiecare pas, Fit Express este ghidat de ani de cercetare care confirmă că singura cale de a atinge performanțe înalte este prin simpla abordare a managementului dvs. cu know-how-ul.

Rezultatul? Când partenerii își adoptă obiceiurile și comportamentul, ei încep să funcționeze la vârful puterilor lor în fiecare zi, alimentând și reîncărcându-se ca niște campioni.

Fit Express crede cu tărie că o locație bună este la fel de bună ca și oamenii din spatele ei. Prin urmare, compania noastră își atinge apogeul dezvoltând o educație riguroasă folosind Academia Fit Express, cea mai avansată școală de coaching EMS din Dubai și programul de certificare de elită supravegheat de experți, datorită căruia participanții pot oferi rezultate reale.

Programele Fit Express Academy sunt nelimitate, alimentate de forța potențialului de transformare a corpului și de promisiunea unor soluții infinite. Studenții învață de la profesioniști cu experiență inspirată, reală, își perfecționează propria practică și dobândesc abilități pentru a preda în propriul stil.

După certificare, absolvenții reușesc să stăpânească integritatea și inovația, sunt eligibili pentru o poziție EMS oriunde în lume și sunt calificați pentru a proiecta tehnici de instruire care oferă nu numai rezultate, dar și îmbunătățiri incredibile în calificarea vieții.

 

Ce face Fit Express atât de special?

Clienții uimitori care îl vizitează în fiecare zi, ceea ce face imposibilul cu ajutorul formatorilor lor personali. Indiferent de vârstă, formă, nivel de experiență sau programul zilnic, echipele Fit Express se dedică să ajute fiecare persoană să își atingă obiectivele de sănătate și fitness într-o manieră progresivă și orientată spre viitor.

Pentru a lupta împotriva obiceiurilor sedentare, care în cele din urmă duc la obezitate sau îngrijorări medicale, Fit Express a decis să colaboreze cu spitale, clinici medicale, centre de instruire și recuperare, precum și cu formatori personali, kinetoterapeuți, medici și oameni de presă, care au puterea de a-i inspira pe ceilalți către un stil de viață sănătos.

Pentru cine este Fit Express? Toată lumea! Indiferent dacă este vorba despre slăbire, tonifiere sau recuperare medicală, clientul este garantat să se simtă mai bine, mai puternic și mai eficient atunci când se antrenează într-un studio Fit Express.

Share
Niciun review
Adaugă o părere
Name*
Email*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?