CONTACT

Bune venit la cel mai nou studio de tonifiere a corpului prin electrostimulare musculară #EMS din Alba Iulia.

Contactează-ne, ca să te programăm la o ședință de probă.

0759 989 411

0726 631 850

Alba Iulia, Str. Trandafirilor, Nr. 16


Top
fit-express-alba-widget-5a

Comparație de mărci EMS: JustFit, XBody și Miha Bodytec

Căutați cel mai bun produs EMS care să vă îndeplinească obiectivele? Nu este ușor să decizi!

Dar este timpul să închei căutările stresante ale echipamentelor EMS și vânătoarea continuă a beneficiilor lor.

Suntem aici pentru a ajuta, după ce am petrecut ani de zile cercetând, compilând funcții și comparând produse EMS de top cotate cot la cot. Scopul nostru este să construim o bază de cunoștințe puternică pentru dvs., economisind în același timp bani!

Practic, există o mulțime de așa-numite mărci EMS pe piață, dar așa cum o să vedem, doar 3 giganți domină piața EMS – XBody și Justfit – ambele companii maghiare – și Miha Bodytec, care este fabricat în Germania.

Citiți mai jos PROS-urile XBody și Justfit, care sperăm să vă ajute să vă faceți o idee despre satisfacția clienților.

Ședințele de antrenament sunt mai eficiente și vă ajută să vă îndepliniți obiectivele pentru arderea caloriilor, rezistența, antrenamentul la intervale și multe altele.

Certificarea EMS disponibilă cu recunoaștere la nivel mondial – atunci când cumpărați un aparat Justfit sau un aparat XBody, aveți posibilitatea să vă înscrieți la cursul de bază al Academiei Fit Express, conceput pentru educația proprietarilor și a formatorilor.

Mai presus de toate, veți găsi cursuri de pregătire de master disponibile și clase avansate de nivel EMS, în funcție de experiența și acordul utilizatorului.

Construcția de veste de înaltă tehnologie – durabilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici.

Ambele sunt concepute pentru a face procedurile de întreținere cât mai fără efort.

Spre deosebire de Miha Bodytec, toate piesele de schimb sunt disponibile în mod continuu pentru cumpărare.

Unii dintre voi care citesc acest lucru știu deja, dar pentru cei care aterizează pe site-ul nostru web pentru prima dată – suntem unul dintre cei mai mari dealeri de echipamente EMS cu servicii complete din lume.

Înființată în 2012, Fit Express cumpără și vinde dispozitive EMS pentru persoane fizice și companii din întreaga lume, oferind toate resursele pentru a satisface nevoile de formă și funcționare cu până la 30% reducere de la MSRP (prețul de vânzare sugerat de producător).

De peste 8 ani, testăm dispozitivele EMS într-o varietate de configurații, în spațiul nostru de birou sau în timpul călătoriei.

Am creat singura aplicație EMS din lume care rulează pe IOS și Android și conectează clienții direct cu studiourile EMS pentru ușurința rezervării lor.

Am fost distribuitori pentru toate cele 3 mărci, vânzând în total puțin peste 800 de dispozitive.

Orice vrea clientul, îi vindem, dar suntem suficient de transparenți pentru a prezenta întotdeauna faptele așa cum sunt.

Filozofia noastră este simplă: prețuri uimitoare și servicii imbatabile.

Dacă sunteți în căutarea unor răspunsuri de bază despre diferențele dintre Justfit Click-On Pro, XBody Actiwave și Miha Bodytec, atunci veți ajunge la locul potrivit.

Atunci când comparăm dispozitivele EMS, măsurăm întotdeauna performanța unității de control, fluctuația vitezei rețelei și puterea impulsului atunci când lucrăm cu o conexiune cu fir ca la mașinile Miha Bodytec.

Cele mai evidente diferențe între Justfit Click-On PRO, XBody și Miha Bodytec sunt costumele și întregul sistem de transmisie care conectează dispozitivul la costume.

Click-On PRO este cea mai nouă versiune a dispozitivului Justfit și vine ca un standard modernizat prin care cablurile sunt rezistente la apă și pot fi lăsate pe costum în timp ce sunt curățate în mașina de spălat și bateriile sunt fabricate din li-ion ceea ce le face mai ușor de încărcat și greu de consumat.

Nici XBody sau Miha Bodytec nu au aceste avantaje și nici un alt brand din lume.

Dar ceea ce este cu adevărat atât de unic în ceea ce privește dispozitivul EMS Justfit ClickOn PRO este faptul că routerul este încorporat în bateria minusculă care stă pe persoana care poartă costumul, ceea ce vă permite practic să vă luați smartphone-ul sau tableta și să vă antrenați pe plajă, în parc, afară și oriunde te simți mai motivat.

Este la fel de valabil să menționăm că, cu ajutorul funcției PRO Justfit ClickOn, vă puteți bucura și de avantajele oferite de Ozone Cleaner.

Acesta este un accesoriu de curățare aprobat medical, conceput de inginerii Justfit pentru a face față dezinfectării și sterilizării hardcore a costumelor de antrenament.

Chiar dacă suntem de acord că nu este ieftin, acesta garantează o viață de durată și durabilitatea costumelor dvs., fără a fi nevoie să le spălați vreodată în mod standard.

Spre deosebire de XBody sau Miha Bodytec, știm cu toții că, dacă instructorul uită să spele costumele și mirosul rău se întâmplă să intre în textura costumului, puteți deja începe să economisiți pentru noi, deoarece acestea sunt bune ca dispărute.

Revenind la sistemul de transmisie, până când XBody și Miha Bodytec nu vor dezvolta o versiune complet mai nouă a dispozitivului lor, nu vor putea concura cu avantajele oferite de tabletele Apple și Samsung, care sunt cele 2 sisteme de operare certificate pentru software-ul Justfit.

XBody este o mașină EMS bine concepută pentru pasionații de fitness, care preferă să spargă banca la o achiziție, fără să știe macarale grele care își vor abuza în mod serios de afaceri.

Calitate slabă a semnalului, conexiuni scăzute, deci experiență neplăcută de pregătire.

În comparație, Justfit Click-On PRO este conceput pentru un singur scop … pentru a finaliza antrenamentul, fie că acel antrenament creează rezistență, pierde în greutate sau te pregătește pentru o cursă mare.

În plus față de designul uluitor și ușor de utilizat, Justfit Click-On oferă o performanță de conexiune wireless constantă, care se extinde chiar și în curte și nu numai.

Miha Bodytec mai are multă muncă de făcut pentru a se reinventa cu adevărat și acest lucru ar putea dura ani de zile.

Până când vor introduce o versiune wireless, această tendință va fi gata de schimbare.

Niciun review
Adaugă o părere
Name*
Email*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?