CONTACT

Bune venit la cel mai nou studio de tonifiere a corpului prin electrostimulare musculară #EMS din Alba Iulia.

Contactează-ne, ca să te programăm la o ședință de probă.

0759 989 411

0726 631 850

Alba Iulia, Str. Trandafirilor, Nr. 16


Top
fit-express-alba-widget-3

Evoluția tehnologiei EMS – trecut, prezent și viitor

Într-o perioadă foarte scurtă de timp, tehnologia EMS a explodat pe piața mondială și acum, o mulțime de oameni nu se pot imagina trăind fără ea. Este soluția perfectă pentru îmbunătățirea performanțelor de fitness și recuperări mai rapide.

Astăzi, dispozitivele EMS sunt accesibile tuturor și suntem întotdeauna surprinși de cât de bine și cât de rapid un număr din ce în ce mai mare de traineri personali realizează avantajele competitive ale deschiderii afacerilor EMS.

EMS s-a născut fără scop. Cea mai timpurie utilizare cunoscută este destul de interesantă și datează din jurul anului 2500 î.Hr. Egiptenii au găsit anumite pești care emit impulsuri electrice care ar putea fi utilizate în tratarea durerii.

Abia în 1745, medicul german Altus Kratzstein a lansat prima carte despre terapie electrică, dezvăluind beneficiile acesteia. Mai târziu, în acel secol, faimosul medic italian Luigi Galvani introduce publicului un alt mare pas în electrofiziologie – energia electrică bio la animale. El a stimulat picioarele dezmembrate ale unei broaște trecând un curent electric prin coloana vertebrală demonstrând că poate controla contracțiile musculare.

Descoperirile lor au deschis uși pentru ample cercetări benefice, de aceea, de-a lungul anilor, tehnologia EMS sau stimularea mușchilor electrici au devenit o practică medicală extrem de eficientă în reabilitarea post-traumatică, în osteoartrită, în atrofii musculare, în reducerea durerilor de spate, în vindecarea diverselor boli acute și cronice, dar și ulterior în cadrul industriei de fitness / wellness.

Câțiva ani mai târziu, în anii 1860, o echipă de oameni de știință ruși a aplicat tehnologia EMS pe sportivii de elită și a obținut o creștere a forței musculare cu 40%. Atunci, EMS a devenit unul dintre punctele majore în sport pentru a spori performanțele.

Fiind o terapie eficientă atât pentru modelarea corpului, cât și pentru recuperarea medicală, tehnologia EMS este necesară astăzi pentru orice centru de wellness, spa de zi, spa medical, saloane de înfrumusețare și săli de sport.

Viitorul acestei tendințe poate fi necunoscut, dar antrenamentele EMS continuă să modeleze lumea noastră în moduri care încurajează oamenii să ducă o viață mai bună și să formeze noi obiceiuri.

Dacă vă interesează tehnologia EMS, vă recomandăm cu încredere dispozitivul Justfit ClickOn PRO. Este sigur, eficient, ușor de utilizat. Când primiți comanda, îl scoateți literalmente din cutie, vă puneți un costum, conectați și pur și simplu experimentați sesiunea de antrenament.

Credem în crearea de soluții și soluții personalizate pentru toate întreprinderile EMS.

La ce să vă așteptați atunci când utilizați EMS?

  • Pierdere în greutate
  • Antrenament atletic
  • Analgezic
  • Recuperare medicală

Ședința de antrenament este o experiență distractivă care vă permite să susțineți intensitățile și să atingeți obiectivele dorite.

Aparatul Justifit Pro se bazează pe un sistem computerizat care conține o tabletă subțire, ce comunică cu hardware-ul printr-un canal WIFI securizat ce creează impulsul electric în vesta de antrenament.

Termenul EMS înseamnă stimularea electrică musculară și reprezintă contracția (spasticitatea) musculaturii prin impulsuri electrice.

Tehnologia EMS are mai multe domenii de aplicabilitate, acoperind nevoile particulare ale fiecărui client. 

Ea poate fi utilizată pentru:

  1. tonifierea și/sau întreținerea musculaturii,
  2. prevenția unor afecțiuni medicale,
  3. reabilitare medicală post-traumatisme,
  4. reabilitare musculară după naștere.

Impulsurile transmise de către aparatul inovativ Justfit Pro, ajung la echipamentul special dedicat activității de antrenament provocând contracții musculare. Aceste contracții musculare sunt identice cu mișcarea propriu-zisă a mușchilor în timpul depunerii unui efort.

Gradele de intensitate sunt disponibile, însă trecerea de la un nivel la altul se face treptat, antrenorul personal ocupându-se de acest aspect important.

Share
Niciun review
Adaugă o părere
Name*
Email*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?