CONTACT

Bune venit la cel mai nou studio de tonifiere a corpului prin electrostimulare musculară #EMS din Alba Iulia.

Contactează-ne, ca să te programăm la o ședință de probă.

0759 989 411

0726 631 850

Alba Iulia, Str. Trandafirilor, Nr. 16


Top
CMS-landing-page

Antrenamentele #EMS

Efectuarea a 4 ore de antrenament intens în 20 de minute de ședințe EMS pare un vis imposibil pentru albaiulieni, dar tehnologia EMS a fost folosită de secole ca formă de terapie fizică sau medicală, având un impact puternic asupra clienților. Cu alte cuvinte, EMS este conceput pentru cei care sunt mereu în mișcare și doresc să descopere efectele sale incredibile!

EMS este întotdeauna un motiv minunat pentru a deveni inspirat!

 

Antrenamentele și conceptul EMS s-a schimbat drastic în ultimii ani

Soluția EMS folosind tehnologia JustFit face ca lumea să se miște. Este extrem de important să practici sport și să te antrenezi pentru o viață sănătoasă și cel mai bun mod de a știi tot ce poți despre conceptul EMS este să îl folosești săptămânal.

Uită-te în jurul tău! Este posibil să cunoști cel puțin o persoană care se luptă cu greutatea. Numărul persoanelor supraponderale este în creștere, deci nu este o imagine frumoasă cu care te confrunți, dar mai mult e una alarmantă, nu-i așa?

Vestea bună este că EMS nu numai că previne obezitatea, dar tratează și orice problemă de greutate.

Pe baza experiențelor trecute și a realității actuale, EMS joacă un rol major în alegerile de activitate fizică, starea medicală și obiceiurile de nutriție ale utilizatorului. De fapt, unii oameni devin atât de atașați de activitatea EMS și arată astfel un feedback pozitiv, încât ajung să își dorească să cumpere aparatul acasă, astfel încât să se poată instrui singuri! 

Interesant și poate nu surprinzător, având în vedere îmbunătățirea uriașă a calității vieții, determină utilizatorii să motiveze pe toți cei cunoscuți să încerce acest plan de antrenament pe care l-au descoperit în sesiunile EMS.

 

Bariere de antrenament pe care EMS le vindecă și pentru care clienții sunt dispuși să plătească în mare măsură

  • lipsa de timp: sesiunile de instruire EMS durează doar 20 de minute
  • lipsa motivației: EMS permite antrenorului dvs. să încerce de fiecare dată exerciții noi și diferite și, de asemenea, pentru a face antrenamentul EMS mai plăcut ascultând muzica preferată a clientului la antrenament
  • imaginea corporală slabă: în antrenamentele EMS, instructorul personal se concentrează pe realizările personale ale clientului și nu îl compară niciodată cu ceilalți
  • nevoia de asistență: la cererea clientului, putem aranja ca cineva să facă exerciții cu un partener, datorită software-ului wireless care permite sesiuni EMS multiplayer

Faceți o schimbare pozitivă cu antrenamentele EMS!

Niciun review
Adaugă o părere
Name*
Email*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vorbiți cu noi
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?